d.o.o. Smrčak Zvornik

d.o.o. Smrčak Zvornik

El. pošta Štampa PDF

Proizvodnja organske maline

Od 2016. godine započeli smo proizvodnju organske maline na sopstvenoj parceli u površini od 5 hektara. U narednom periodu planiramo kooperantsku proizvodnju sa oko 50 kooperanata iz naše regije koji već imaju iskustva u proizvodnji maline. Plan nam je da za dvije godine imamo proizvodnju između 200 i 300 tona organske maline sorte vilamet (Willamette).

 

El. pošta Štampa PDF

Prodavnica zdrave hrane

Od 2016. godine otvorili smo prodavnicu zdrave hrane u Zvorniku, u Bosni i Hercegovini pod nazivom Smrčak - kuća zdravlja. Pored proizvoda drugih proizvođača, u ovoj prodavnici možete pronaći i proizvode naše kompanije kao što su čajevi od raznih vrsta biljaka, kao i mješavine različitih biljaka koje utiču na ublažavanje i liječenje raznih tegoba i zdravstvenih problema, pored navedenog tu su još i naša organska malina, zatim kupina,jagoda, borovnica, brusnica, gljive u suvom i zamrznutom stanju, različite vrste organskog voća i povrća (paradajz, krastavac i slično).

Informacije koje se tiču aktivnosti i rada ove prodavnice možete pratiti na facebook stranici, do koje možete doći klikom ovdje.